Pia Nykänen pääsi sairaalasta – voimat edelleen heikot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mäkihyppääjä Matti Nykäsen leski Pia Nykänen on sairastellut pitkään ja lopulta umpisuolen puhkeaminen vei hänet viikoksi sairaalaan. Nykänen on päivittänyt kuulumisiaan Instagramiin ja kertoo, että olo on edelleen hyvin heikko. Hän viettää paljon aikaansa sängyn pohjalla.

– Elämää sängyn ja kodin välillä. Voimat vielä hakusessa, mutta kyllä tämä tästä, Nykänen kirjoittaa omakuvansa yhteyteen sosiaalisessa mediassa.

Hänet vietiin kiireellisesti leikkaussaliin sairaalaan hakeutumisen jälkeen. Pia Nykäsellä on ollut terveysongelmia jo ennen umpisuolen aiheuttamaa tulehdusta. Olet mitä syöt -ohjelmassakin vieraillut Nykänen on 52-vuotias lähihoitaja, joka avioitui Matti Nykäsen kanssa vuonna 2014. Hän asuu Joutsenossa.