Ostitko tätä muovailuvahaa Flying Tigeristä? Palauta kauppaan – voi olla vaaraksi

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauppaketju Flying Tiger Copenhagen on tiedottanut liikkeissään myydyn muovailuvahan takaisinvedosta. Kevytmassatuote poistetaan myynnistä sen sisältämän liiallisen boorin vuoksi.

Takaisinveto koskee Kevytmassa 5 mix -tuotteita tuotenumeroilla 3014809 ja 3036547 (Light clay 5 mix). Takaisinveto koskee kaikkia tuote-eriä. Tuotteita on myyty Flying Tiger Copenhagen -myymälöissä ja verkkokaupassa aikavälillä tammikuun 2019 ja tammikuun 2023 välisenä aikana.

Flying Tiger Copenhagen

Boorin nieleminen tai kosketus liiallisen boorimäärän kanssa voi vahingoittaa lasten terveyttä. Se voi yhtiön tiedotteen mukaan vauroittaa lisääntymisjärjestelmää. Takaisinveto on ennaltaehkäisevä toimi, eikä tuotteiden ole raportoitu aiheuttaneen vahinkoa.

Kuluttajien tulee lopettaa tuotteen käyttö välittömästi ja pidettävä se poissa lasten ulottuvilta. Ostettu tuote pyydetään palauttamaan lähimpään Flying Tiger Copenhagen -myymälään täyden hyvityksen saamiseksi.