Billie Eilish lopetti somen käytön: ”Poistin kaikki somesovellukset”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish nousi kuuluisuuteen jo nuorella iällä. Nyt hän on paljastanut rajoittaneensa omaa ruutuaikaansa dramaattisesti. Hän on paljasti Conan O’Brien Needs a Friend -podcastissa lopettaneensa sosiaalisen median käytön käytännössä kokonaan.

– Poistin kaikki somesovellukset puhelimestani. Se on iso asia minulle. Sinulla ei ollut internetiä varttuessasi, mutta minulle internet oli iso osa nuoruutta, Eilish kertoi juontaja Conan O’Brienille.

– En ollut onneksi ”iPad-vauva”, mutta vartuin sopivasti silloin kun internet ei ollut vielä sitä mitä se on nyt, artisti jatkoi.

Eilishin mukaan yksi syy sosiaalisen median käytön lopettamiselle oli se, ettei hän halunnut enää katsella kuvia itsestään. Hän ei myöskään halunnut lukea itseään koskevia asioita verkosta. Tähden mukaan niistä suuri osa on valhetta.