Harry Styles joi kengästä keikallaan – Australialainen tapa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Harry Stylesin keikalla todistettiin maanantai-iltana yllättävää näkyä. Vuoden albumin Grammy-palkinnon taannoin voittanut Brittiläinen laulaja-lauluntekijä nautti lavalla alkoholijuomaa kengästään. Hetki ikuistettiin viraalina sittemmin levinneiksi videoiksi.

– Tämä on yksi ällöttävimmistä perinteistä, joista olen kuullut, Styles kuvaili.

– Tunnen häpeää itseäni kohtaan. Tässä on jotain niin henkilökohtaista. Liian intiimi hetki jakaa niin monien ihmisten kanssa, Styles pohdiskeli ääneen juotuaan satojen eurojen arvoisesta Adidas x Gucci -tennaristaan.

Kengästä juomisesta on tullut epävirallinen australialainen perinne Formula 1 -kuski Daniel Ricciardon ansiosta. Hänet on nähty juhlistamassa voittoja kaatamalla suuhunsa juomaa kengästä. Myös muun muassa räppäri Post Malone on nähty harrastamassa samaa keikallaan Australiassa.