Ohikulkija kuvasi hauskan näyn – joutsen matkusti bussin katolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joutsenilla on tunnetusti siivet, mutta jotkut linnut vaikuttavat luottavan lentämisen sijaan bussiliikenteeseen. Englannin Readingissa hämmästeltiin taannoin linja-auton katolla ollutta epätavallista salamatkustajaa.

Liikkeellä olleen Reading Busesin linja-auton katolla oleskeli 17. helmikuuta joutsen. Näky ikuistettiin kuvaksi, jonka bussiyhtiö sittemmin jakoi sosiaalisen median tileillään.

– Lentäminen on niin yliarvostettua nykyään, Reading Busesin twiitissä vitsailtiin.

Bussiyhtiön mukaan lintu noudettiin pois linja-auton katolta turvallisempaan ympäristöön Swan Lifeline -hyväntekeväisyysjärjestön toimesta. Se toimitettiin eläinlääkärin tarkistettavaksi. Bussiyhtiö kiitteli kaikkia, jotka avustivat yllätysmatkustajaa.