Jessie J hehkui punaisella matolla – esitteli paljasta raskausvatsaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja Jessie J on tunnettu hänen vahvasta lauluäänestään ja useista hiteistään. Hän paljasti taannoin iloisia uutisia ja kertoi sosiaalisessa mediassa odottavansa esikoislastaan. Nyt nainen on esitellyt raskausvatsaansa punaisella matolla.

Jessie J osallistui juuri järjestettyyn 2023 BRIT Awards -gaalaan. Nainen oli melkoinen ilmestys astellessaan punaiselle matolle. Nainen oli pukeutunut päästä varpaisiin kirkuvan punaiseen sävyyn. Hänen yllään nähtiin punaiset avokkaat, tiukat housut ja paita, joka paljasti naisen vatsan.

Jessie J korosti asuvalinnallaan raskausvatsaa, jota hän esitteli paljaana. Koko asun kruunasi vielä pitkä ja muhkea tekoturkistakki. Aiempina vuosikymmeninä raskaana olevat naiset piilottelivat raskausvatsansa muotoa, mutta nykyään julkkiskaunottaret korostavat sitä asuillaan ja esittelevät jopa paljaana.