Pink kuumissa kansikuvissa – sporttisena uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen poptähti Pink tunnetaan hänen vahvasta lauluäänestään ja koukuttavista kappaleistaan, joissa kuullaan myös ripaus poprockia. Nyt tähti nähdään Women’s Health -lehden upeissa kuvissa, joissa tähti poseerasi näyttävä uimapuku yllään.

Sporttinen 43-vuotias Pink poseerasi itsevarmasti kuvissa pelkässä uima-asussa ja esitteli vartaloaan, joka näyttää hyvin vahvalta. Pink on kertonut, että hän yrittää jatkuvasti keksiä uusia tapoja ylittää itsensä esiintyessään ja suorittaa mitä hullumpia stuntteja. Siitä on kuitenkin tullut melko haastavaa, koska Pink on jo tehnyt niin hurjia temppuja lavalla, että niiden ylittäminen on lähes mahdotonta.

Koronapandemia oli Pinkille raskasta aikaa, koska hän menetti rakkaan isänsä, joka sairasti syöpää. Sen lisäksi hän sairasti pienen poikansa kanssa koronan, joka oli heille kummallekin todella rajuoireinen. Koronapandemiassa Pinkin mukaan hyvää oli kuitenkin se, että hän ehti kunnolla pysähtymään ja tekemään uutta albumiaan rauhassa.