Megan Fox poisti Instagram-tilinsä – vain hetkeä aiemmin vihjaili erosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Megan Fox poisti äskettäin Instagram-tilinsä yllättän. Vain hetkeä aiemmin nainen käyttäytyi sosiaalisessa mediassa erikoisesti. Hän vihjaili Machine Gun Kellyn pettäneen häntä, minkä moni uskoo johtaneen pariskunnan eroon.

Mediassa on kerrottu pariskunnan eronneen, koska Machine Gun Kellyllä oli väitetty salasuhde hänen kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa. 36-vuotias Megan Fox julkaisi People-sivuston mukaan ennen tilinsä poistamista itsestään kuvasarjan, jonka kuvatekstissä nainen lainasi Beyoncen lyriikoita.

– Pystyt maistamaan epärehellisyyden, se haisee hengityksessäsi, Megan Fox kirjoitti kuvaansa.

Kuvasarjan julkaisun kanssa samoihin aikoihin Megan Fox lopetti sulhasensa seuraamisen sosiaalisessa mediassa. Pariskunta meni kihloihin noin vuosi sitten, mutta nyt kaikki merkit viittaavat siihen, että Megan Fox potee eroa ja näyttää olevan vihainen Machine Gun Kellylle.