Hurja video: Laskettelija syöksyi lumivyöryn viemänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lumivyöry ei ole vaarallinen ainoastaan tilanteissa, joissa sellaisen peittämäksi joutuu. Yhdysvaltalaisen laskettelija Owen Leeperin tuoreella videolla vyöry yllättää urheilijan hieman toisenlaisella tavalla. Leeper oli laskettelemassa Wyomingin Jackson Holessa ja kuvasi suoritustaan GoPro-kameralla. Kesken kaiken lumivyöry yllätti hänet.

Leeper kaatui ja jatkoi syöksymistä alaspäin lumivyöryn kuljettamana. Laskettelija törmäsi vyöryn mukana alapuolellaan olleisiin kallionseinämiin. Leeperin mukaan hänen olkapäänsä meni sijoiltaan, ja lisäksi hänen polvensa täytyi tikata.

Hän kuitenkin kertoo Instagramissa olleensa onnekas, sillä vammat jäivät olosuhteisiin nähden melko lieviksi. Tilanteen todellinen vaarallisuus tulee selväksi Leeperin julkaisemalla toisella videolla. Dronen kuvaama video nimittäin paljastaa, kuinka jyrkkä rinne todella oli.