Tältä Darcey Silva näytti kuusi vuotta sitten – televisioura lähti liikkeelle brunettena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva nousi koko maailman tietoisuuteen esiintyessään supersuosion saavuttaneessa 90 Päivää morsiamena -ohjelmassa. Hän aloitti realitysarjassa vuonna 2017. Nainen työskenteli jo tällöin muodin parissa siskonsa Staceyn kanssa. Nyt kaksikolla on oma televisiosarja.

TLC:n 90 Päivää morsiamena -sarjan Youtube-kanava on julkaissut taannoin jakson, jossa Darcey Silva nähdään ensimmäistä kertaa. Hän on hyvin eri näköinen kuin nykyään. Nainen on sittemmin vaihtanut hiustensa värinsä blondiksi ja hän on turvautunut lukuisiin kauneusleikkauksiin. Hän oli kuvausten alkamisen aikaan 42-vuotias ja odotukset olivat korkealla.

Hän rakastui ensin nuoreen hollantilaiseen Jesseen, mutta suhde päättyi katastrofiin. Naisella ei ollut onnea myöskään seuraavan miehen kanssa. Brittiläinen Tom vaihtoi kahden lapsen yksinhuoltajaäidin kanadalaiseen kaunottareen. TLC-televisiokanava esittää nyt Darceysta ja hänen siskostaan omaa televisiosarjaa. Kyseessä on 90 Päivää morsiamena -sarjan spin off nimeltään Darcey & Stacey.