BB-hottis Leina yläosattomissa rannalla – toivotti hyvää naistenpäivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa tuotantokaudella vuonna 2012 mukana ollut näyttävä brunette Leina Ogihara on sittemmin ollut mukana muun muassa Lordin ja Mokoman musiikkivideoilla ja Miss Helsinki -kilpailussa. Nyt näyttävä kaunotar poseeraa rannalla.

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa kuvassa Leina istuskelee rantahiekalla aivan vesirajassa ja hänellä on yllään vain biksujen niukka alaosa. Mitään intiimiä kuvassa ei luonnollisestikaan nähdä, mutta kuva välittää hienoa tunnelmaa rantalomalta.

Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Leina nähtiin biksuissa myös Mokoma-yhtyeen Hei hei heinäkuu -kappaleen musiikkivideolla ja lisäksi hän esiintyi päätähtenä Lordin Hard Rock Hallelujah -jättihitin musiikkivideolla, joka keräsi aikoinaan miljoonia katselijoita.