Ronan Keatingistä tuli isoisä 46-vuotiaana – Jack-poika sai vauvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen Ronan Keating on tunnettu poptähti, joka nousi aikoinaan kuuluisuuteen Boyzone-yhtyeestä. Yhtyeen jälkeen mies on tehnyt menestyksekästä soolouraa ja julkaissut useita albumeita. Nyt miehestä on tullut isoisä.

Ronan Keatingistä ja hänen entisestä puolisostaan Yvonne Connollysta on tullut isovanhempia. Heidän 23-vuotias Jack-poikansa on saanut kauniin tyttövauvan. Jack julkaisi omalle Instagram-kanavalleen yli 50.000 seuraajansa yllätykseksi kuvan, jossa hän ilmoittaa vauvan syntymästä ja siitä, että hänestä on tullut isä.

Ronan Keatingillä on edellisestä liitostaan Yvonne Connollyyn kaksi lasta, 23-vuotias Jack ja 22-vuotias tytär Missy. Keatingin ja Yvonnen liitto kesti 17 vuotta, minkä jälkeen Ronan Keating avioitui Stormin kanssa vuonna 2015. Stormin kanssa miehellä on myös kaksi lasta, viisivuotias poika Cooper ja kaksivuotias tytär Coco.