KU: Palohälyttimet laukesivat keravalaisella koululla – syynä popcornia valmistaneet opettajat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keravalla sijaitsevassa yhtenäiskoulussa tapahtui keskiviikkona palohälytys. Varsinaista vaaraa ei kuitenkaan ollut. Hälytyksen syypäiksi paljastuivat pikkusuolaista purtavaa tehneet opettajat.

Palohälyttimet laukesivat Kurkelan koululla hieman ennen puolta päivää. Hälytyksen seurauksena koko koulun väki ohjattiin tapauksesta nesimmäisenä uutisoineen Keski-Uusimaa -lehden mukaan hetkeksi ulkotiloihin. Palokunta saapui paikalle selvittämään tilannetta.

Palkunnan saapumisen myötä paljastui, ettei todellista vaaraa ei lopulta ollut. Palohälytyksen aiheuttivat koulun tiloissa popcornia valmistaneet opettajat. Asiasta tiedotettiin koulun noin 700 oppilaan vanhemmille Wilma-viestissä, jossa opettajien kerrottiin käyvän vielä tarvittaessa tilannetta läpi luokissa.