Rita Ora paljasti vatsansa – fanit alkoivat heti väittelemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälistä menestystä saanut englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät taannoin salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa. He matkustelevat paljon ja juonsivat juuri MTV European Music Awards -gaalankin yhdessä.

Nyt Rita Ora julkaisi itsestään näyttävän kuvasarjan hänen Instagram-kanavalleen. 32-vuotias artisti poseeraa kuvissaan rohkeassa asussa, johon kuuluu mustat pitsiyksityiskohdilla koristellut housut ja toppi, joka paljastaa valkoiset pitsirintaliivit. Moni on kiinnittänyt huomionsa kuitenkin tähden hoikkaan olemukseen.

Yleensä naisen kommenttikentät täyttyvät ylistävistä viesteistä. Tällä kertaa kuitenkin suuri osa kommenteista koskee sitä miten huolissaan fanit ovat naisen terveydestä. Monien mielestä tähti on liian hoikassa kunnossa. Loput kommentit keskittyvätkin puolustelemaan tähteä ja toteavat miten sopimatonta ja töykeää on tänä päivänä kommentoida kenenkään vartalon ulkonäköä.