Seth Rogen ei kadu lapsettomuutta – auttoi menestymään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa koomikkona, näyttelijänä ja tuottajana tunnettu Seth Rogen on ollut vuodesta 2011 saakka naimisissa Lauren Millerin kanssa. Lapsia pariskunnalla ole, eikä perheenlisäystä ole tähden mukaan ole tulossakaan.

Rogen puhui Steven Bartlettin Diary of a CEO -podcastissa avoimesti hänen ja vaimonsa päätöksestä olla hankkimatta lapsia. Tähden mukaan lapsettomuus on auttanut häntä menestymään eikä hän usko, että lapset olisivat tehneet hänestä onnellisempaa ihmistä.

– Jotkut ihmiset haluavat lapsia. Jotkut eivät. Monet hankkivat kokemukseni mukaan lapsia ennen kuin he edes miettivät asiaa. Aina hoetaan: Elät elämääsi, menet naimisiin, saat lapsia, niin vain tapahtuu. Emme olleet vaimoni kanssa kumpikaan samaa mieltä, Rogen kertoi.

– Rehellisesti sanottuna olemme sitä onnellisempia ja varmempia päätöksestämme, mitä vanhemmaksi tulemme, näyttelijä jatkoi.

Rogen nähtiin valkokankaalla viimeksi Steven Spielbergin omaelämänkerrallisessa draamassa The Fabelmans. Hän on myös toiminut tuottajana muun muassa The Boys -sarjassa ja tulevassa Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -elokuvassa.