Tosielämän rikos kuin komediaelokuvasta – vakoilija kuvasi miehiä vessassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ironisen nimen omaava floridalainen kahvila on menettänyt työntekijänsä, koska mies oli kuvannut salaa vessassa käyneitä miehiä. Kahvilan nimi on sattumalta We Spy Coffee & More, eli tarkoittaa vapaasti suomennettuna kahvin ja muiden juttujen vakoilemista.

Barista nimeltään Spyridon Voulgarakis pidätettiin salakatselusta. Hän sijoitti puhelimensa kahvilan pesualtaan alle kuvaamaan miehiä, joita hän piti komeina. Kansalainen löysi kameran ja kysyi asiasta suoraan kahvilan osittain omistaneelta Spyridon Voulgarakisilta. Paikalle soitettiin myös poliisit, Law & Crime uutisoi.

Asiakas oli huomannut, että puhelin kuvasi miesten sukupuolielimiä. Voulgarakis myönsi teon ja sanoi, että oli kuvannut ainoastaan viehättäviä miehiä. Uhreja oli yhteensä noin kymmenen. Kahvila sijaitsee Tarpon Springsissä, Yhdysvaltojen Floridassa.