Manniset lomailevat Meksikossa – kurvikkaat poseeraukset someen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen julkkiskaunotar Rita Niemi-Manninen teki vuosia sitten menestyksekästä uraa kilpa-aerobikkaajana. Sittemmin hän tuli suomalaisille tutukis miehensä Akin kanssa televisiossa. Pariskunnalla on yksi lapsi. Nyt perhe on lähtenyt viime vuoden tapaan kevätlomalle Meksikoon.

Meksikon Tulumissa lomaileva perhe on aikeissa viettää auringon lämmössä kaksi viikkoa. Rita on esitellyt heti loman alkuun maisemia ja biksuvartaloaan. Meksikossa on ollut viime aikoina turvallisuusongelmia, mutta perhe lomailee suljetulla alueella, jonne ei pääse ulkopuolisia.

– Toinen päivä startannut ja täällä aletaan päästä meksikolaiseen tunnelmaan. Donna nauttii sydämen kyllyydestä ja äiti ja iskä vähintään yhtä paljon, Rita Niemi-Manninen hehkuttaa ja kertoo matkan kestävän kaksi viikkoa.

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.