Yksinhuoltajaäidin 7 vinkkiä matkakassan kartuttamiseen – oletko jo kokeillut?

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen perheenäiti Teija pitää Lähdetään Taas -nimistä verkkosivustoa ja TikTok-kanavaa. Nainen esittelee videoiden muodossa omaa elämäntyyliään, jossa nainen priorisoi matkustamista. Teija on yksinhuoltajaäiti, minkä vuoksi muut ovatkin kyselleet miten naisella on varaa tehdä useita matkoja vuodessa.

Keskituloisena itseään pitävä Teija päätti jakaa tuoreella videollaan seitsemän parasta vinkkiään säästämiseen. Näiden ohjeiden avulla perheenäidin mukaan häneltä jää rahaa myös matkustelemiseen tyttärensä kanssa.

1. Priorisoin menot

2. En omista autoa vaan kävelen ja pyöräilen paljon

3. Emme omista lemmikkejä

4. En osta juurikaan uutta tavaraa

5. En käy kampaajalla vaan kahdeksanvuotias tytär leikkaa hiukseni

6. Kokkaan edullista arkiruokaa ja otan töihin eväät mukaan

7. Olen säästäväinen

@lahdetaantaas

Usein oletetaan, että minun täytyy olla rikas, kun matkustan paljon. Näin ei harmillisesti kuitenkaan ole, vaan rahojen riittävyys matkoihin riippuu ihan muista tekijöistä. Tässä seitsemän syytä siihen, miksi minulla on varaa matkustaa. Millainen rahankäyttäjä sinä olet? #matkailu #tiktoksuomi

♬ alkuperäinen ääni – Teija | Lähdetään Taas