Halle Berry esitteli 15-vuotiaan tyttärensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry julkaisee mielellään hänen sosiaalisen median kanavilleen sisältöä, jotka liittyvät liikuntaan, terveellisiin elämäntapoihin tai hänen työhönsä näyttelijänä. Yksityiselämästä on nähty vain pieni vilaus aina silloin kun tähti on esitellyt poikaystäväänsä.

Nyt Halle Berry on kuitenkin tehnyt poikkeuksen ja julkaissut kuvasarjan, jossa nähdään hänen Nahla-niminen tyttärensä. 56-vuotias äiti halusi julkisesti toivottaa 15 vuotta täyttäneelle tyttärelleen hyvää syntymäpäivää ja julkaisi tytöstä kuvia, joissa kuitenkaan ei näy lapsen kasvoja.

Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta taannoin tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen ja alkoi seurustelemaan muusikko Van Huntin kanssa.