Justin Bieber toipui kasvohalvauksesta – pystyy taas hymyilemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber antoi faneilleen viime kesänä huolestuttavia uutisia kertoessaan, että hän sai kesäkuussa kasvohalvauksen. Miehellä oli muutenkin ollut runsaasti terveyteen liittyviä ongelmia ja yhtenä tekijänä niihin nimettiin hänen kärsimänsä Ramsay Huntin oireyhtymä.

Nyt Justin Bieber julkaisi hänen Instagram-tarinassaan pienen päivityksen hänen tämänhetkisestä tilastaan. Videolla tähti osoitti toipuneensa kasvohalvauksesta ja hymyili leveästi kameralle. Miehen kumpikin suupieli, posket ja silmät näyttävät liikkuvan nyt täysin normaalisti.

Terveyssyistä johtuen mies joutui keskeyttämään maailmankiertueensa viime vuonna täysin ymmärrettävästi. Vaikka tähti osoittaakin kasvojensa liikkuvan, hän on kuitenkin perunut yllättäen lisää suunniteltuja kiertuepäiviä. Artisti tai hänen edustajansa eivät ole toistaiseksi antaneet syytä peruuntumisille tai kommentoineet asiaa muutenkaan.