Kate Bosworth väläytteli jättimäistä timanttisormusta – meni salaa kihloihin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth tuli aikoinaan tunnetuksi lukuisten elokuviensa myötä. Los Angelesissa syntynyt 40-vuotias Catherine “Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa elokuvissa kuten Superman Returns, Edelleen Alice ja Blue Crush – merten valtiaat.

Kate Bosworth meni naimisiin Michael Polishin kanssa vuonna 2013, mutta he kuitenkin erosivat vuonna 2021. Tällä hetkellä nainen seurustelee näyttelijäkollega Justin Longin kanssa. Nyt pariskunnan epäillään menneen kaikessa hiljaisuudessa kihloihin.

Kate Bosworth on avoimesti ylistänyt Justin Longia jo monessa julkaisussaan sosiaalisessa mediassa ja esitellyt avoimesti heidän suhdettaan. Nyt pariskunta nähtiin Vanity Fair -lehden Oscar-juhlien punaisella matolla, jossa Bosworthin vasemmassa nimettömässä nähtiin suuri timanttisormus. Pariskunta ei itse ole ottanut vielä kantaa siihen ovatko he ottaneet suhteessaan seuraavan askeleen.