Lentoemäntä ja stuertti kiukuttelivat – lähtö viivästyi kaksi tuntia

Matkailu · Terhi Piiroinen

SkyWest-lentoyhtiön lento Los Angelesista Houstoniin oli jumissa ennen lähtöä kaksi tuntia, koska kaksi lentohenkilökunnan edustajaa ajautui riitoihin keskenään. Lentoemäntä ja stuertti kiukuttelivat toisilleen matkustajien edessä. Syy oli yhden matkustajan tahtomus vaihtaa paikkaa.

ESPN-televisiokanavan uutisankkuri Ashley Brewer kuvasi tapahtumat videolle ja julkaisi sen tiistaina TikTokissa. Videot on poistettu, mutta niillä näytettiin kuinka matkustajat seurasivat tilannetta epäuskoisina. Kaksi matkustajaa halusi vaihtaa paikkaa, jotta toinen heistä voisi istua miehensä viereen.

Stuertti hyväksyi muutoksen, mutta hänen työtoverinsa kertoi, että se oli SkyWestin politiikan vastaista. Keskusteli eteni nokkapokaksi. Kiukutteleva kaksikko korvattiin lopulta ystävällisemmillä työntekijöillä.

– He riitelivät ja kulkivat edestakaisin käytävää keskustellen säännöistä ja siitä, mikä oli oikein ja mikä väärin, Brewer sanoi ennen kuin molempia henkilökunnan edustajia pyydettiin poistumaan koneesta, New York Post uutisoi.