Pariskunta voitti lotossa päävoiton tuplana – sai miljoonan sijaan kaksi miljoonaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen pariskunta koki melkoisen onnen kantamoisen, kun pienen unohduksen myötä he voittivat lotossa päävoiton kaksinkertaisena. Aviomies oli yhden kupongin sijaan ostanut kaksi kuponkia samoilla numeroilla, jotka sattuivat olemaan nyt todella voitokkaat.

New South Walesissa asuva aviopari voitti lotossa yhden miljoonan sijaan kaksi miljoonaa, kun aviomies oli ostanut hänen vaimonsa onnennumeroilla kaksi lottokuponkia. Mies osti tällä kerralla yhden kupongin sijaan kaksi, koska edellisellä viikolla hän oli vahingossa unohtanut lotota kokonaan.

People-sivuston mukaan nainen oli käyttänyt samoja numeroita lotossa jo kolmen vuosikymmenen ajan. Aviomiehen mukaan vaimo oli aina sanonut, että vielä joku päivä lottoriviin ilmestyy hänen numeronsa. Vaimon uskomukset osoittautuivat nyt todeksi.

Avioparin mukaan kaksi miljoonaa dollaria tulee muuttamaan todella monien elämän. He eivät tarvitse itselleen paljon ollakseen tyytyväisiä elämäänsä, mutta haluavat auttaa lapsiaan ja lastenlapsiaan. He suunnittelevat ensimmäisenä tyttären perheelle talon ostamista.