Kylie Jenner ja Travis Scott vaihtavat virallisesti poikansa nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin toinen lapsi syntyi helmikuussa 2022. Lapsen nimen kerrottiin alkuun olevan sutta tarkoittava Wolf tai Wolfe. Sittemmin Pariskunta kuitenkin tuli toisiin aatoksiin ja paljasti vaihtavansa kuopuksen nimen.

Jenner ja Scott ovat nyt vaihtamassa lapsen nimen virallisesti. He ovat TMZ-sivuston mukaan molemmat allekirjoittaneet nimen muuttamiseen vaadittavat oikeuden asiakirjat. Vanha nimi oli Wolf Jacques Webster, uusi nimi on Aire Webster.

On-off-pariskunta tuli katumapäälle poikansa nimen suhteen melko nopeasti. He ilmoittivat noin kuukausi lapsen syntymän jälkeen hylkäävänsä Wolf-nimen, joka ei heidän mukaansa tuntunutkaan sopivalta hänelle. Kylie Jenner paljasti tämän vuoden tammikuussa lapsen uuden nimen olevan Aire, joka on hepreaa ja tarkoittaa Jumalan Leijonaa.