Lucy Liu kertoi päätöksestä käyttää sijaissynnyttäjää – ei itse ehtinyt olla raskaana töiden vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Lucy Liu tuli aikoinaan monille tutuksi komediaa ja draamaa yhdistelevästä Ally McBeal -sarjasta, joka nousi 1990-luvun lopussa valtavaan maailmanlaajuiseen suosioon. Sen jälkeen Liu on näytellyt monissa elokuvissa ja ollut myös yksi Charlien enkeleistä.

Lucy Liulla on yksi lapsi, seitsemänvuotias poika Rockwell Lloyd. 54-vuotias nainen kertoi nyt päätöksestään perustaa perhe yli 40-vuotiaana. Rockwell syntyi sijaissynnyttäjän avulla Liun ollessa 47-vuotias. Näyttelijätähti on kertonut People-sivuston mukaan, että ei miettinyt asiaa liian tarkasti vaan päätti heti toimia kun hän koki, että hän haluaa tulla äidiksi ja saada lapsen.

Lucy Liu päätti, että sijaissynnyttäjän käyttäminen on hänelle paras tapa saada lapsi, koska hän itse oli töissä koko ajan eikä tiennyt milloin saisi vapaata. Liu kasvattaa poikaansa New Yorkissa, koska hän haluaa opettaa lapsensa pienestä pitäen käyttämään tervettä maalaisjärkeä. Hänen mielestään suurkaupungin syke, vaarat ja mahdollisuudet tekevät lapsesta älykkään ja opettavat seuraamaan ympärillä tapahtuvia asioita.