Taylor Swift aloittaa kiertueen – julkaisi yllättäen uutta musiikkia sen kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift julkaisi viime marraskuussa lähtevänsä uudelle kiertueelle. Kiertueen nimi on Taylor Swift | The Eras Tour, ja artisti on kertonut konserttien olevan kuin matka läpi hänen vanhan ja uuden tuotantonsa läpi. Kiertueen ensimmäisessä osassa tähti konsertoi Yhdysvalloissa.

Nyt Taylor Swift on yllättäen julkaissut fanien iloksi uutta musiikkia. Nainen ilmoitti uusista julkaisuistaan torstaina ja kertoi, että keskiyöllä suoratoistopalveluihin ilmestyy jopa neljä täysin uutta kappaletta. Näitä ovat Eyes Open (Taylor’s Version), Safe & Sound (Taylor’s Version), If This Was a Movie sekä All of the Girls You Loved Before.

Nainen julkaisi aiemmin tänä vuonna Lavender Haze (Remixes) -nimisen kokoelman, joka sisältää viisi kappaletta. Kokoelmassa on alkuperäisen Lavender Haze -kappaleen lisäksi neljä uutta remixiä, joiden nimet ovat Tensnake Remix, Snakeships Remix, Jungle Remix sekä Felix Jaehn Remix.