The Voice -veteraani lopettaa ohjelmassa – oli mukana 12 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maroon 5 -yhtyeestä tuttu laulaja Adam Levine jätti suositun The Voice -sarjan vuonna 2019, minkä jälkeen Blake Shelton jäi valmentajien joukkoon ainoaksi alkuperäiseksi valmentajaksi. Nyt myös Shelton on kertonut, että on hänen aikansa astua alas suosikkiformaatin tuotannosta.

Blake Shelton on ilmoittanut jättävänsä The Voice -ohjelman valmentajan paikkansa. 46-vuotias kantritähti oli mukana ohjelman teossa huimat 12 vuotta, joiden aikana kuvattiin yhteensä 23 tuotantokautta suosittua laulukilpailuformaattia. Päätös oli muhinut Sheltonin mielessä pitkään, mutta nyt hän päätti viimein, että on aika ryhtyä tekemään jotain muuta.

Blake Shelton on ollut todella kiitollinen kuvaustiimille, faneille ja laulajille ohjelman jokaisesta hetkestä. Mies sai pestinsä aikana hyviä ystäviä, unohtumattomia hetkiä ja tutustui jopa nykyiseen vaimoonsa Gwen Stefaniin ohjelman kuvauksissa. Entinen työkaveri Adam Levine on ottanut uutisen hyvillä mielin vastaan ja kommentoinut People-sivuston mukaan, että Blake Sheltonin oli jo aikakin lähteä sarjasta ja antaa paikkansa uusille valmentajille.