Hevilegenda Tarotin comeback huippusuosittu – hurjan kysynnän ansiosta lisäkeikka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zachary ja Marco Hietalan luotsaama Tarot on yksi suomalaisen heavy metalin edelläkävijöistä. Yhtye tekee paluun esiintymislavalle 26. heinäkuuta Old Farts Rock -hyväntekeväisyystapahtuman toisena iltana Kuopiossa. Liput menivät kuin kuumille kiville.

Suuren kysynnän ansiosta Tarot tekee lisäkeikan. Yhtye esiintyy tiistaina 25. heinäkuuta Sawohouse Garden Livessä ennen illan Old Farts Rockia. Jo iltapäivällä järjestettävälle keikalle myydään sekä k-18-lippuja että ikärajattomia lippuja.

Liput tapahtumaan saapuvat myyntiin Tikettiin perjantaina 17. maaliskuuta. Koska kyseessä on bändin oma keikka, ei sinne pääse samalla lipulla kuin Old Farts Rockiin.

Tarotin debyyttialbumi Spell of Iron julkaistiin vuonna 1986. Yhtyeen alkuperäinen rumpali Peci Cinnari kuoli syyskuussa 2016. Hänen tilallaan rummuissa toimii paluukeikoilla Turmion Kätilöistä tunnettu Antero Seppänen.