Karen Havary palasi näyttävästi someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaukana luomuvartalosta olevien julkkisnaisten sarjassa Yhdysvalloissa medioiden huomiosta kilpaileva Karen Havary on haastanut jo vuosia sitten muun muassa Kim Kardashianin ja Nicki Minajin, jotka ovat niin ikään saaneet jalansijaa muiden kykyjensä lisäksi myös vartalonsa ansiosta.

Tällä kertaa Karen on poseerannut rohkeassa sosiaalisen median kuvassa niukoissa biksuissa, mutta yhtä kurvikkaana kuin aiemminkin. Samalla hän päätti sosiaalisen median taukonsa, jota hänen faninsa olivat jo ehtineet ihmetellä.

Nyt Karen on vähintään lähestynyt soveliaisuuden rajoja, koska hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa lähikuvan takapuolestaan biksuissa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä kuvassa takapuoli on vaahdotettuna ja twerkkaus nähdään videolla hidastettuna. Aika näyttää miten somepalvelu kuvaan suhtautuu, mutta ainakin Havaryn fanit ovat innostuneet siitä toden teolla. Ymmärrettävästä syystä.