Satakiloiset siskot -sisko Tammyn avioliitosta: ”Tämä ei tule päättymään hyvin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuoreimmassa ja Yhdysvalloissa esitetyssä Satakiloiset siskot -sarjan jaksossa Amy Slaton paljastaa omaavansa vakavia epäilyksiä Tammy Slatonin upouudesta aviomiehestä. Pari tunsi toisensa vain muutaman viikon ajan ennen kihlautumista. Pian selvisi, että Caleb Willingham kirjautui tarkoituksella samaan hoitolaitokseen Tammy Slatonin kanssa.

– Näin sosiaalisessa mediassa, että sinulla oli poikaystävä, mutta se oli vain pari viikkoa sitten, sisko Amanda kertoi Tammylle nähtyään naisen kihlasormuksen.

– Mitä vittua? Rehellisesti luulin, että Tammy vitsailee. Hän siis haluaa mennä naimisiin täysin vieraan miehen kanssa?, Amy parahtaa.

Lopulta Amy kysyy Tammylta, kuinka kauan hän on tuntenut Calebin. Tammy myöntää, että he ovat olleet yhdessä kuukauden ajan ja suunnittelevat häitä kahden viikon päähän. Amy kuitenkin suostuu siskonsa kaasoksi.

– Yritän aidosti antaa Tammylle kaiken, mitä hän haluaa häissä, mutta pelkään, että tämä liitto päättyy huijaukseen, Amy päivittelee.

Amyn aavistukset ovat osuneet oikeaan siinä mielessä, että Tammy on kuntoutusklinikalta kotiutumisen jälkeen turhautunut siitä, että Caleb ei ole muuttanut lähemmäs häntä Kentuckyssa. Hänen avioliittonsa on jo nyt vaikeuksissa pitkän välimatkan vuoksi.