Seiska: Tiina Jylhä sai sairauskohtauksen – kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuusikymppinen suomalainen kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä on saanut sairauskohtauksen. Nainen kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan sunnuntaina. Jylhällä on ollut viime vuosina runsaasti vaikeuksia elämässään.

Seiska-lehti kertoo, että Tiina Jylhä, oikealta nimeltään Anna Christina Jylhä-Valkonen, on kiidätetty sairaalaan. Asian on vahvistanut hänen aviomiehensä, Tapani ”Tape” Valkonen. Jylhällä on ollut viime vuosina suuria vaikeuksia henkilökohtaisessa elämässään. Nainen on tuomittu talousrikoksista, hänen yrityksensä on vaikeuksissa ja miehensä sairastunut vakavasti.

Nainen on joutunut luopumaan monesta asiasta elämässään. Nyt terveys on vaakalaudalla. Yle teki hiljattain artikkelin, jossa Jylhän virolaisen kauneusklinikan kerrotaan ottaneen asiakkailta tilauksia ja maksuja vastaan, mutta leikkauksia ei ole toteutettu. Jylhän mukaan leikkaukset ovat viivästyneet koronaviruspandemian vuoksi.