Nicole Scherzingerin biksuvalinta osui maaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin Pussycat Dolls -yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan. Nyt Nicole on kuvattu lomallaan.

Tällä kertaa Nicole on poseerannut sosiaalisen median kuvassaan varsinaisena hippityttönö, sillä hänellä on yllään muhkean povensa peittona värikkäät biksut. Myös maisemat ovat silmiähivelevän näyttävät.

Taannoin Scherzinger yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa videon, jossa hän nauttii kylmästä kylvystä. Tähti viihtyi kolmen asteen lämpöisessä vedessä kuuden minuutin ajan. Kuvan yhteydessä eräs suomalainen käyttäjä kutsui Nicolen kokemaan sama Suomessa ja siihen supertähti myös vastasi. Hän haluaisi kokea avantouinnin ja revontulet. Pussycat Dolls -yhtyeen lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina toimimisesta.