Elina Gustafsson ja Ansku Bergström jakavat kaiken – jopa hammasharjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssija Ansku Bergströmin ja nyrkkeilijä Elina Gustafssonin rakkaus leimahti ilmiliekkeihin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Bergström on myöhemmin haastatteluissaan kertonut, että hän tunsi vetoa Gustafssoniin jo ensimmäisistä kuvauksista lähtien, mutta ei aluksi halunnut myöntää asiaa itselleen.

Naiset veivät viime vuonna suhteensa uudelle tasolle ja päättivät noin vuoden seurustelun jälkeen muuttaa saman katon alle. Nyt heidän arkeaan on saatu seurata Iholla-realitysarjassa, jossa Elina Gustafsson on kuvannut elämäänsä kamerallaan.

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström ottivat osaa myös Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan. Omassa Instagram-julkaisussaan jaksoon liittyen Gustafsson kertoo jakavansa Bergströmin kanssa kaiken. ”Vaatteet, ruuat, dödöt, hammasharjan, peiton, rahat”, Gustafsson luettelee.