Mikä biksupeppu! Olivia Wilde julkaisi pysäyttävän kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Olivia Wilde ja laulaja Harry Styles erosivat taannoin ja saivat monet fanit pettymään raskaasti. Ensin pariskunnan kerrottiin pitävän taukoa, mutta sittemmin suhteen kerrottiin päättyneen kokonaan.

Olivia Wilde keskittyy kahden lapsen kasvattamiseen sekä työhönsä näyttelijä-ohjaajana. Nyt hän on kuitenkin esitellyt sosiaalisessa mediassa täydellisyyttä hipovaa biksupeppuaan avoimesti.

Suhde päättyi pian sen jälkeen, kun Wilden ohjaama ja Stylesin tähdittämä Don’t Worry Darling -elokuva sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla. Harry Stylesin on kerrottu olevan edelleen läheinen Wilden kanssa, ja he tulevat todennäköisesti pysymään ystävinä. Wilde oli aiemmin kihloissa Jason Sudeikisin kanssa.