Ireland Baldwin esitteli hauskan tanssinsa: ”Näin valmistaudun synnytykseen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin julkkisperheen ensimmäinen lapsi Ireland Baldwinin on luonnonlapsi, joka on ilmoittanut, ettei välitä uusioperheen sisaruksistaan. Hän keskittyy mieluummin omaan elämäänsä Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa. Nyt nainen on raskaana.

Ireland Baldwin odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan yhdessä André Allen Anjosin kanssa. 27-vuotias nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt hauskan videon, jossa hän esittelee näyttäviä tanssiliikkeitä. Naisen mukaan tämä on hänen tapansa valmistautua synnytykseen.

Kuvissa entisellä Sports Illustrated -mallilla on yllään ruskeat rintaliivit ja harmaat löysät housut. Vatsa näkyy paljaana ja nainen hieroo sitä samalla kun hän tanssii. ”Rakastan sinua…Sinä villi otus!”, Ireland Baldwinin äiti Kim Basinger kommentoi.