Pariskunta rentoutui ulkoporeammeessa – sitten sekaan hyppäsi puuma

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puuma on Amerikassa elävä kissaeläin, joka on hyvin sopeutuvainen erilaisiin ympäristöihin. Sitä esiintyy vuorilla, autiomaissa, metsissä ja aroilla, minkä lisäksi se toisinaan eksyy myös ihmisten pihoille mikäli omakotitalon piha sijaitsee esimerkiksi kallioiden tai metsän lähellä.

Tällä kerralla eräs aviopari sai poreammeeseensa kutsumattoman vieraan. People-sivuston mukaan Chaffee Countyn alueella vuokratalossa yöpynyt pariskunta oli rentoutunut kuumassa ulkoporeammeessaan kun heidän päälleen oli yllättäen hypännyt puuma.

Puuma oli hyökännyt miehen kimppuun ja raapinut hänen päätään. Nainen oli onnistunut häätämään kissapedon kauemmaksi räiskyttämällä vettä sen päälle ja osoittamalla puumaa taskulampun valolla. Pariskunta oli päässyt turvallisesti talon suojiin kutsumaan apua. Mies säästyi kuitenkin pahemmilta vammoilta ja selvisi pelkillä päänaarmuilla.