Halle Berry rohkeissa kuvissa – alastomana peilin edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halle Berry on tehnyt Hollywoodissa jo pitkän uran. Oscar-palkittu tähti nähtiin ensimmäisessä elokuvaroolissaan jo 1990-luvun alussa, ja viime vuosina hänet on nähty muun muassa suositun John Wick -elokuvasarjan kolmannessa osassa.

Nyt 56-vuotias näyttelijä on tarjoillut silmänruokaa faneilleen. Berry jakoi Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa suihkun jäljiltä huuruisen peilin edessä ilman vaatteita. Rintansa hän tosin peitti, eli Instagramin sensuurin ei pitäisi kuviin puuttua.

– Viikon puolivälin itserakkautta, Berry kirjoitti kuvatekstissä.

Halle Berry nähdään seuraavaksi scifi-seikkailussa The Mothership. Elokuva julkaistaan Netflixissä vielä tämän vuoden puolella. Tähti on kokeillut siipiään myös ohjaajana vuonna 2020 ilmestyneessä urheiludraamassa Bruised.