Courtney Stodden esitteli takapuolensa – ei piilotellut selluliittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan 16-vuotiaana julkisuuteen tullut Courtney Stodden meni vuonna 2011 naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Sittemmin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Lopulta pari kuitenkin erosi.

Nyt Stodden esittelee takapuoltaan alushoususillaan somekuvassa. Hän ei piilottelee luonnollista selluliittiaan, sillä Courtney on tyytyväinen vartalonsa sellaisena kuin se on. Hän antaa tällä toiminnallaan hyvää esimerkkiä muille sosiaalisen median seuraajille.

Kohukaunotar kertoi taannoin kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunnan kerrottiin kihlautuneet vuoden 2022 alussa.