Ashanti paljasti rantakuntonsa – pysäyttävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime aikoina Ashanti on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvasarjan, jossa hän keikistelee kameran edessä uima-altaassa. Kurvikas kaunotar on puettu tyylikkäisiin biksuihin.

Maailmankuulu popkaunotar Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.