Ihmiset voivat olla kuolemattomia vuoteen 2030 mennessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Futuristi Ray Kurzweil on väittänyt, että ihminen voi olla kuolematon vuoteen 2030 mennessä. Apuna ovat kehoon ruiskutetut nanobotit, jotka pystyvät korjaamaan erilaisia vaurioita. Tiedemies uskoo, että kuolemattomuus saavutetaan pian, viimeistään seuraavan seitsemän vuoden aikana.

– Pystymme pidentää eliniänodotetta yli vuodella joka vuosi ja uskon, että voimme saavuttaa kuolemattomuuden tämän vuosikymmenen loppuun mennessä, Futuristi Ray Kurzweil on ennustanut.

Kurzweil on aiemminkin tehnyt tarkkoja ennusteita tekniikan kehityksestä. Hän muun muassa näki, kuinka kännyköistä tulee suuri osa ihmisten jokapäiväistä elämää. Hän on vakuuttunut myös siitä, että tekoäly on ihmiskuntaa tietäväisempi vuoteen 2045 mennessä.