Katy Perry esitteli salaisen taitonsa – tätä moni on ihmetellyt lavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katy Perry on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, joka nousi suosioon vuonna 2008 julkaisemallaan singlellä I Kissed a Girl. Gospel-laulajana uransa aikoinaan aloittanut Perry on julkaissut useita menestyksekkäitä albumeita ja saanut useita palkintoja, kuten Grammy-palkinnon, MTV Video Music Award -palkinnon sekä People’s Choice Award -palkinnon.

Katy Perry tunnetaan myös hänen värikkäästä ja rohkeasta tyylistään sekä erilaisista tempauksistaan konserttien spektaakkelimaisissa lavaesityksissä. Aiemmin fanit olivat huolissaan naisen terveydestä, koska Perry näytti lavalla lähes siltä kuin hänen kasvojensa toinen puoli olisi halvaantunut. Nyt tähti on kuitenkin osoittanut, että kyse oli vain hänen salaisesta taidostaan.

Katy Perry esittelee Voguen jakamalla TikTok-videolla salaisen taitonsa, jota hän kutsuu nukkeilmeeksi. Nainen osaa sulkea toisen silmänsä niin, että toinen silmä pysyy täysin auki eikä sen toimintaa häiritse lainkaan toisen silmän sulkeutuminen. 38-vuotias artisti kertoo oppineensa tämän taidon vähitellen 15 vuoden aikana, koska hän on joutunut istumaan pitkiä aikoja meikattavana.

@voguemagazine @katyperry has been in the glam chair for over 15 years, and she has developed some tricks along the way. In her episode of #LifeInLooks ♬ original sound – Vogue