Julia Roberts ihastutti uudessa hiustyylissä – etuhiukset tekivät suuren muutoksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julia Roberts on Oscar-palkittu näyttelijä, joka kuuluu niihin Hollywood-kaunottariin, jotka tuntuvat vain kaunistuvan vuosi vuodelta. 55-vuotias tähti on ollut useita vuosia peräkkäin eri lehdistöjen valitsemana maailman kaunein nainen.

Julia Roberts on tehnyt nyt näyttävän yhteistyön kelloja valmistavan Chopard-merkin kanssa. Nainen toimii uusimpien asusteiden mallikasvona ja on muuttanut tyyliään tuoreita kampanjakuvia varten. Tähdelle on leikattu etuhiukset, jotka ovat muuttaneet naisen ulkonäköä merkittävästi.

Julia Roberts on aina ollut klassisen kaunis ja ihastuttanut vuosia pitkissä ruskeissa hiuksissa, jotka on usein stailattu kiharoille tai löysille laineille. 55-vuotiaan naisen kutreihin sopii kuitenkin erinomaisesti silmiin saakka ulottuvat hyvin pitkät ja näyttävät etuhiukset, jotka muuttavat naisen tyylin isolla tavalla ja piristävät tähden hiustyyliä.