Shawn Mendes varoittavaa esimerkki – poltti ihonsa Meksikossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Shawn Mendes on joutui viime syksynä keskeyttämään maailmankiertueensa. Tähti kertoi saavuttaneensa katkeamispisteensä, koska hän oli ollut niin pitkään kiertueella ja erossa ystävistä ja perheestään.

Laulaja on todennut tarvitsevansa aikaa pitääkseen huolta itsestään ja omasta mielenterveydestään. Tällä hetkellä Shawn Mendes lomailee Meksikossa, josta hän on julkaissut upeita kuvia. 24-vuotias artisti on nauttinut maisemista, hyvästä ruoasta ja auringosta.

Shawn Mendes julkaisi Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nähdään miten hän on palanut auringossa. Miehen hartiat ja niska ovat kirkuvan punaiset, ja aurinko on polttanut ihoon tarkat rajat miehen hihattomasta paidasta.