Katie Price esitteli jättirintojaan – tässä 16. leikkauksen tulokset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamour-malli Katie Price on ollut tuttu näky tabloidien sivuilta jo 1990-luvulta lähtien. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1993 poseerattuaan The Sun -lehden niin kutsuttuna kolmossivun tyttönä. Nyt kohutähti on herättänyt hämmästystä uusilla vieläkin suuremmilla rinnoillaan.

Katie Price on kertonut aina avoimesti kauneusleikkauksistaan. 44-vuotias nainen kävi taannoin ottamassa lisää täytettä huuliinsa, kävi kulmienkohotusleikkauksessa ja leikkautti myös rintansa. Katie Pricen rinnat ovat tällä hetkellä hänen suurimmat rintansa mallin käytyä 16:tta kertaa rintaleikkauksessa.

Katie Price on tällä hetkellä Thaimaassa lomailemassa. Tähti on julkaissut Ryan Miran kanssa Phi Phi -saarten edustalla otetun kuvan, jossa nainen poseeraa iloisesti hymyillen. Tähdellä on yllään mustavalkoraidalliset biksut, joissa on oranssit nauhat.