Mies löysi kadonneen matkalaukun paikantimellaan – varas oli jo ominut vaatteet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Epäilty matkalaukkuvaras nappattiin Atlantan lentokentällä sen jälkeen, kun matkustaja paikansi kadonneen matkatavaransa Apple AirTagien, eli paikantimien avulla. Matkalaukkunsa kadottanut löysi varkaan pukeutuneena hänen farkkuihinsa ja paitaansa.

Jameel Reid oli matkustanut Los Angelesista Hartsfield-Jacksonin kansainväliselle lentokentälle. Hän odotteli matkalaukkuaan saapuvaksi, mutta se olikin kadonnut. Mies paikansi muutama päivä myöhemmin hopean värisen matkalaukkunsa.

Selvisi, että Craig Nelson -niminen mies oli napannut laukun itselleen. Laukussa oli vaatteita ja tavaroita yli 3.000 dollarin arvosta. Reidin matkalaukussaan säilyttämänsä seurantalaite osoitti, että laukku oli jo lähtenyt lentokentältä, mutta liikkui takaisinpäin. Reid soitti poliisille ja meni viranomaisten kanssa tarkastamaan asiaa. Koditon Nelson pidätettiin Reidin vaatteet päällä.