Dua Lipa paljasti rantakuntonsa trooppisissa maisemissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa erosi mallipoikaystävästään Anwar Hadidista viime kesänä. 27-vuotias laulaja-lauluntekijä nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään ja keskittyy uuden musiikin tekemiseen.

Uuden musiikin luomisen keskeltä Dua Lipa on nyt irtautunut lomailemaan. Nainen julkaisi aiemmin näyttäviä kuvia, joissa tähti poseerasi biksuissa. Nyt lomakuvat ovat saaneet jatkoa kun Dua Lipa on julkaissut kaksi kymmenen kuvan kollaasia hänen Instagram-kanavalleen.

Dua Lipa on kertonut kuvatekstissään elävänsä tällähetkellä saarten aikavyöhykkeellä. Hän ei kuitenkaan ole paljastanut lomapaikkansa tarkkaa sijaintia. Tähti on lomansa aikana nauttinut auringosta, uimisesta, ajan viettämisestä perheen ja ystävien kanssa sekä hyvästä ruoasta ja juhlimisesta.