IL: Lotta HIntsa ja Don Bowie erosivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eräilijänä ja ammattilaisena vuorikiipeilijänä tunnettu suomalaistähti Lotta Hintsa on eronnut. Vuonna 2013 Miss Suomi -kilpailun voittanut Hintsa paljasti Iltalehdelle hänen ja vuorikiipeilijä Don Bowien suhteen saaneen päätöksen.

Hintsan mukaan ero tapahtui puolitoista kuukautta sitten. Päätös oli molempien osapuolten yhteinen. Viime vuosi oli Hintsan mukaan sekä hänelle että Bowielle niin kiireinen, etteivät he ehtineet kiivetä yhdessä yhtä paljon kuin ennen.

– Olen jotenkin todella vapautunut. Nyt ei kiinnosta ryhtyä uusiin parisuhteisiin, Hintsa kommentoi IL:lle.

Hintsa ja Bowie seurustelivat alkuvuodesta 2021 saakka. Pariskunta tunsi toisensa jo muutaman vuoden ajan ennen sitä, sillä Bowie toimi tähden kiipeilyvalmentajana. Hintsa on eräilyharrastuksensa ja missikilpailujen lisäksi tullut tunnetuksi muun muassa lukuisista televisio-ohjelmista, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Selviytyjät Suomi.