Junaliikenne keskeytyi yllättävästä syystä – raiteilta pelastettiin pieni koira

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Junaliikenne voi toisinaan olla pysähdyksissä täysin odottamattomista syistä. Iso-Britannian Lontoossa liikenne seisahtui väliaikaisesti kahden aseman välillä raiteille eksyneen pienen ja söpön eläimen vuoksi.

Southeaster Railway -junayhtiön mukaan koira havaittiin Elthamin ja Kidbrooken asemien välillä sunnuntai-iltapäivänä. Junaliikenne asemien välillä keskeytettiin väliaikaisesti. Koiraa yritettiin saada kiinni, mutta se juoksi pysähtyneen junan alle.

Koira onnistuttiin lopulta pelastamaan raidehenkilökunnan toimesta. Koira ei ollut vahingoittunut välikohtauksen aikana, ja se toimitettiin sittemmin omistajalleen. Southeastern Railway on luvannut korvauksia niille matkustajille, joille koitui yli 15 minuutin viivästys koiran pelastamisen vuoksi.