Khloe Kardashianin ulkonäkö herätti kysymyksiä – joka vuosi uudet kasvot?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin ja Jennerin naisia on usein syytetty kuvien muokkaamisesta. Khloe Kardashian onkin kertonut aiemmin, että hän pitää erilaisten kauneusfilttereiden käyttämisestä ja omien Instagram-kuviensa muokkaamisesta, koska hän kokee ulkonäköpaineita ja haluaa tavoitella sellaista kauneutta, joka hänen omaa silmäänsä miellyttää.

Khloe Kardashian julkaisi hetki sitten sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän oli kuntosalilla ja kuvasi treeniään. Kuntoilun sijaan moni oli kuitenkin kiinnittänyt huomiota naisen kasvoihin. Hyvin moni kommentoija oli sitä mieltä, että 38-vuotias tähti näyttää täysin erilaiselta kuin hetki sitten.

Khloe Kardashian on avoimesti kertonut muokkaavansa kuvia jälkikäsittelyohjelmilla, mutta hän on kuitenkin pysynyt hyvin vaitonaisena sen suhteen millaisia kauneuskirurgisia toimenpiteitä hänelle on tehty. Naisen ulkonäkö tuntuu vuosi vuodelta muuttuvan, mutta Kardashian ei kuitenkaan itse ole ottanut kantaa spekulointiin siitä mitä kauneuskirurgisia toimenpiteitä hänelle on tehty.