Ostitko nestekaasulämmittimen Biltemasta? Lopeta käyttö heti – voi aiheuttaa vakavan vaaran

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Biltema on ilmoittanut nestekaasulämmittimen takaisinvedosta. Kyseessä on nestekaasulämmitin, tuotenumero 25-9900. Tuote kutsutaan takaisin käytön aikana ilmenneiden laatuongelmien vuoksi. Biltema kehottaa kuluttajia lopettamaan tuotteen käytön ja palauttamaan sen lähimpään Biltema-myymälään.

Tarkempien tutkimusten perusteella nestekaasulämmittimessä 25-9900 ilmenneet laatuongelmat voivat johtaa kaasuvuotoon ja korkeisiin liekkeihin. Ongelma ilmenee pääasiassa alhaisissa lämpötiloissa ja epätasaisilla pinnoilla.

Biltema kehottaa lopettamaan kyseisen nestekaasulämmittimen käytön välittömästi ja palauttamaan sen lähimpään Biltema-myymälään. Ostosumma palautetaan nestekaasulämmittimen ostaneille asiakkaille, eikä ostokuittia ei tarvita.